Aktuelno

RODA JLS, Mega MIS – Užice, 109:51

RODA JLS, Mega MIS – Užice, 109:51

Domaća ekipa KK Mega MIS otvorila je fantastično utakmicu i čvrstom odbranom i brzom igrom u tranziciju već u prvoj četvrtini stekla veliku prednost, pa je na kraju prve deonice rezultat bio 31-6. Gosti iz Užica se nisu snašli na agresivnost Mege imali su problema sa prenosom lopte što je rezultovalo u velikom broju izgubljenih lopti. Izabranici Dragoljuba Avramovića igrali su sjajnu timsku košarku I na poluvremenu su imali čak 17 asistencija I na poluvremenu rezultat je bio 64:24. Do kraja utakmice nije bilo iznenađenja, gosti su se konsolidovali u poslednjoj četvrtini koja je završena 21:13 te je krajnji rezultat bio 109:84 za KK Mega MIS. Najkorisniji igrač utakmice je bio Ognjen Nikolić sa 18 postignutih poena I čak 14 skokova, te ukupnim indeksom korisnosti 30, sjajno su ga pratili Luka Solomun sa 16 poena (ineks 26) kao I Abdramane Siby sa 22 indeksna poena, kod gostiju istakao se Vladimir Brković sa 19 poena, kao I Ognjen Jelić sa 2p I 5sk
Dragoljub Avramović, Čestitao bih mojim igračima na pobedi, ušli smo agresivno od prvog minuta, nismo davali prilike gostujućoj ekipi da se približi rezultatski, delili smo loptu, veliki broj asistencija, čak 25, drago mi je da su se svi igrači upisali. Takođe čestitam KK Užice na fer i korektonj borbi.
Ognjen Nikolić, Čestitao bih mojim saigračima na pobedi, kao i gostima na fer igri. Dali smo svoj maksimum, odbrana je bila na nivou koji je trener to i zahtevao pre utakmice, zadovoljan sam ostvarenim dabl – dabl učinkom.
Dušan Janković Nikolić, Pre svega bih čestitao Megi na pobedi. Vidi se sjajna fizička pripremljenot ekipe, nažalost moji momci nisu ušli u meč kako smo se dogovorili, mnogo izgubljenih lopti, moraćemo da pogledamo video snimak i radimo na greškama. Nadam se boljoj reakciji u sledećoj utakmici.
Ognjen Jelić, Čestitao bih domaćoj ekipi na pobedi. Nismo se najbolje snašli na njihovu agresivnost u odbrani, loša selekcija šuta u napadu je takođe bila problem ali nadam se da ćemo sve to popraviti za sledću utakmicu.

More in Aktuelno