Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega MIS – Zemun

TRIGLAV KLS, Mega MIS – Zemun

Vrlo ujednačena je bila prva četvrtina ove utakmice, uz dosta promašaja domaće ekipe, gosti iz Zemuna su držali priključak. Odlično su otvorili drugu četvrtinu izabranici Petra Radonjića i tako otišli na +15 na odmor izmedju dva poluvremena. Treća deonica bila je presudna za ovu utakmicu. Potpuna dominacija Mege napravila je razliku od čak 30 poena na kraju treće četvrtine. Četvrta četvrtina pripala je gostima i tako je konačan rezultat glasio 81-56.
Petar Radonjić, Promašili smo dosta otvorenih prilika u prvoj četvrtini, ali smo drugu otvorili nešto bolje i tako napravili značajnu razliku. Na poluvremenu sam objasnio svojim igračima da će treća četvrtina biti prekretnica za ovu utakmicu i da moramo biti fokusirani od starta drugog poluvremena. Mogu biti veoma zadovoljan prikazanom igrom mojih momaka i čestitao bih im na zasluženoj pobedi. Takodje bih čestitao gostima na poštenoj borbi.
Ognjen Srzentić, Veoma bitna pobeda za nas nakon poraza od Mladosti. Od velike je važnosti bilo da se vratimo na pobednički niz. Čestitao bih mojim saigračima na odličnoj utakmici kao i Zemunu na fer plej igri.
Dragoslav Tančić, Otvorili smo utakmicu odlično i mogu biti zadovoljan prvom četvrtinom. Nakon toga smo pali i defanzivno i napadački. Početak treće četvrtine je bila prilika, da se vratimo u utakmicu, koju nismo iskoristili. Čestitke Megi na zasluženoj pobedi.
Ognjen Ivanović, Čestitam Megi na pobedi. Mogli smo i morali smo mnogo bolje od prikazanog danas. Ostaje nam da analiziramo greške i radimo na njima.

More in Aktuelno