Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega MIS – Konstantin, 113:55

TRIGLAV KLS, Mega MIS – Konstantin, 113:55

Krenuli su domaći agresivno od samog starta. Nisu imali gosti pravi odgovor na jaku odbranu i kontre koje su izabranici Dragoljuba Avramovića trčali perfektno. Prva četvrtina završila se rezultatom 25:5. Ipak drugu deonicu gosti su otvorili bolje, pogodivši neke teške šuteve uspeli su da naprave seriju 10:5. Nisu uspšeli da održe jak tempo pa je ekipa Mege na veliku pauzu otišla sa velikom prednošću od 25 poena razlike. Treća četvrtina bila je nalik prvoj pa su iz odlične odbrane domaći uspevali da dolaze do lakih poena i tako uspeli da podebljaju svoju prednost na ogrominh +60, naime bilo je 92:32 nakon 30 minuta košarke. Ekipa Konstantina je pokazal karakter i uspela da pobedi poslednju deonicu rezultatom 23:21, da bi konačan rezultat glasio 113:55.
Dragoljub Avramović, Čestitao bih mojim igračima na pobedi, igrali smo odličnu odbranu iz koje smo dolazili do dobrih rešenja u napadu. Čestitao bih i gostujućoj ekipi na borbenosti.
Ognjen Nikolić, Čestitao bih mojim saigračima na pobedi, smatram da smo danas izgledali kao prava ekipa. Igrali smo timsku košarku i to je bio ključ u današnjoj pobedi. Čestitke gostima na fer plej igri.
Milan Tubić, Pre svega bih čestitao Megi na pobedi. Nismo uspeli da odgovorimo jakom tempom koji su postavili od prvog minuta utakmice. Smatram da je presudna stavka bila timska igra domaćih koji su imali čak 19 asistencija više od nas.
Petar Ćirić, Čestitao bih domaćoj ekipi na pobedi. Loše smo ušli u utakmicu i posle je bilo jako teško vratiti se. Borili smo se, I nismo odustajali, ali to danas nije bilo dovoljno.

More in Aktuelno