2.MLS

2.MLS, Dunav – Železničar, 108:116

2.MLS, Dunav – Železničar, 108:116

U 28.kolu DMLS, u Hali Park u Staroj Pazovi publika je još jednom imala priliku da vidi uzbudljivu utakmicu ali i po ko zna koji put po sličnom scenariju, gosti odnose pobedu. Železničar iz Čačka savladao je Dunav kao gost reultatom 108:116 i tako se revanširao za poraz iz prvog dela sezone. Domaći su tokom većeg dela utakmice bili u prednosti, u nekoliko navrati imali i dvocifrenu razliku u svoju korist ali neshatvljiv pad u poslednjoj četvrtini koštao je Dunav izuzetno bolnog poraza. Gosti su nastupili u skraćenom rosteru ali to ih nije sprečilo da pokažu karakter, vrate se u utakmicu i u poslednjih par minuta naprave potpuni preokret i dođu do zaslužene pobede.
Mitar Ašćerić, Neshvatljiv pad u igri, posebno u odbrani u poslednjoj četvrtini košrao nas je ovog poraza. Nedopustivo je primiti ovoliki broj poena, posebno na domaćem terenu. Okrećemo se narednoj utakmici i gostovanju u Loznici. Čestitke Železničaru na pobedi.
Luka Kovačević, Izuzeto težak poraz za nas. Nismo smeli dozvoliti sebi poraz u ovoj utakmici. Imali smo igru i prednost tokom tri deonice i onda smo potpuno pali. Čestitam gostima na fer i korektnoj igri i pobedi.

More in 2.MLS