Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Vizura 92:70

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Vizura 92:70

U 17. Kolu Triglav Kadetske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su Vizuru 92:70. Dosta lepa I dobra utakmica u hali Mega Factory i pobeda domaćina. Prva četvrtina je protekla u znaku igrača Mega Bemaxa ,domaćin je krenuo jako od samog starta sa dosta trčanja ,kontra napada I tranzicionih poena. Rezultat 23:10. U drugoj četvrtini smo videli lepu I atraktivnu kosarku sa jedne I sa druge strane. Igrači Mege su nastavili u svom ritmu dok su se gostujući igrači malo trgli. Drugo poluvreme je bolje otvorila ekipa Vizure I dobila treću četvrtinu rezultatom 23:22. Igrači Mege se vraćaju rezultatski u četvrtoj I privode utakmicu lagano kraju ,konačan rezultat 92:70. Najefikasniji u redovima Mega Bemaxa su bili Marko Andrić i Petar Kovačević sa po 20 poena,dok je u Vizuri Miloš Kovačević postigao 20 poena takođe.
Dragoljub Avramović, Čestitam igračima Vizure na fer i korektnoj igri mi smo kontrolisali pre svega odbranu i iz takve odbrane došli do puno kontra napada i laganih poena.
Petar Kovačević, Zadovoljni smo današnjom igrom dosta kontra napada smo imali i laganih poena.Nadamo se da ćemo ovakvu igru sa puno trčanja i jakom odbranom prikazivati u narednim mečevima.
Dušan Petrović, Čestitam igračima Mege na pobedi bili su bolji u svim segmentima igre.
Miloš Kovačević, Čestitam ekipi Mege,loše smo se vraćali u odbranu I mislim da je to bio ključ što su nas dobili ovolikom razlikom.

More in Aktuelno