Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Dynamic VipPay, 86:84

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Dynamic VipPay, 86:84

U 2. Kolu Triglav Kadetske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su Dynamik u jednoj vrlo znimljivoj I neizvesnoj utakmici sa sa 86:84 . Prva četvrtina je protekla u znaku I igri ekipe Dynamika ,gosti su krenuli jako od samog starta . Rezultat 26:18 za Dynamik. U drugoj četvrtini domaći igrači su prikazali ozbiljnost, dosta bolju igru I nametnuli svoj ritam. Rezultat druge četvrtine 21:21.  Drugo poluvreme domaća ekipa koristi da preokrene rezultat u svoju korist I lagano privede utakmicu kraju. Najefikasniji u redovima Mega Bemaxa su bio je Oleksandr Kobzyisti sa 18p i Nikola Đurišić sa 19p dok je u Dinamiku Milijašević Ilija postigao 34 poena.
Veselin Petrović, Čestitam mojim igračima na pobedi,loše smo otvorili utakmicu,dozvolili smo Dinamiku da se rastrče i nametnu njihov ritam,u drugom poluvremenu smo pokazali karakter, vratili se u utakmicu i preokrenuli. Ovim putem čestitam igračima Dinamikana prikazanoj igri i želim im sreću u nastavku prvenstva.
Oleksandr Kobzyisti, Čestitam moji saigračima,pokazali smo karakter na današnjoj utakmici ,ioako smo loše otvorili u drugom poluvremenu smo preokrenuli i pobedili što je najvažnije
Saša Nikitović, Čestitam igračima Mege na pobedi,mi smo bolje otvorili utakmicu ali pad koncentracije u drugom poluvremenu danas nas je koštao pobede. Idemo dalje i već se spremamo za sledeću utakmicu protiv Partizana .
Ilija Milijašević, Čestitam igračima Mege na pobedi,mi smo bolje otvorili utakmicu I dobro odigrali prvo poluvreme,u nastavku smo pali što nesme da nam se dešava I to je domaćin iskoristio.Nama ostaje da se što pre dignemo I spremimo za sledeću utakmicu protiv Partizana.

More in Aktuelno