Aktuelno

RODA JLS, Konstantin – Dynamic VIP PAY, 87:114

RODA JLS, Konstantin – Dynamic VIP PAY, 87:114

Košarkaši Konstantina porazom su stavili tačku na takmičenje u Juniorskoj ligi Srbije. Nišlije su na svom terenu, u susretu 22. kola, izgubile od beogradskog Dinamika sa 114:87 po četvrtinama 24:19, 24:25, 39:22, 27:21. Veći deo uvodne deonice obeležila je izjednačena borba, ali su favorizovani gosti na prvu pauzu otišli sa prednošću od pet poena (19:24). Momci koje sa klupre predovidi Milan Tubić su se sredinom druge četvrtine odlepili na plus pet (35:30), međutim, Beograđani su do velikog odmora ponovo preuzeli vođstvo (44:48). Puleni Boždara Babovića su otpor domaćina slomili pred kraj trećeg perioda, kada su stigli do dvocifrene prednosti (59:70), koju su uvećavali do samog kraja (87:114).
Milan Tubić, Odlična utakmica. Dobro smo se spremili i suprotstavili protivniku koji pretenduje na prvo mesto. Igrali smo raznovrsno i bili u igri. Definitivno je njihova prednost u skoku odlučila pobednika, naravno i suv kvalitet. Izuzetno sam zadovoljan napretkom tima. Na žalost, broj pobeda je moga da bude i veći, ali s obzirom na okolnosti koje su nas zadesile, porasli smo kroz ligu koja je bila naš košarkaški maturski ispit. Čestitam momcima na borbi, a Dinamiku na zasluženoj pobedi.
Petar Ćirić, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri. Ušli smo kvalitetno u utakmicu, nismo dozvolili protivniku prednost i samim tim nametnuli svoj ritam… Ovom utakmicom smo pokazali da smo tim i zajedno sa trenerom smo ponosni na svoj rad i napredak koji se vidi iz kola u kolo.
Božidar Babović, Čestitam ekipi Konstantina na dobroj utakmici. Mi smo imali problema sa pristupom. Momci koje treniram nisu najozbiljnije shvatili ovu utakmicu, ali su se u drugom poluvremenu popravili i zabeležili pobedu. Imamo još dve utakmice do kraja preliminarnog dela i trudićemo se da ostvarimo što bolji rezultat pred finalni turnir.
Stefan Plisnić, Čestitam saigračima na dobroj igri. Prvo poluvreme je bilo malo traljavo, ali smo u nastavku stvari stavili na svoje mesto.

More in Aktuelno