Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic Vip Pay – Sloboda, 82:63

TRIGLAV KLS, Dynamic Vip Pay – Sloboda, 82:63

SAŠA NIKITOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Dosta teška utakmica za nas, verovatno smo mislili da će protivnik sam da se preda. Prvih dvadeset minuta dobre borbe a posle smo ušli dosta oštrije u duele i u kontra napadu napravili tu razliku. Tako da daleko od toga da možemo da budemo zadovoljni prikazanom igrom ali videćemo šta valja a šta ne valja i trudićemo se da u narednom periodu to ispravimo.
ANDREJ JOKSIMOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Počeli smo lošije utakmicu nego što smo planirali. Nismo ispoštovali neke dogovore iz svlačionice ali je na kraju ispalo dobro. Napravili smo razliku koja nam je trebala i odneli pobedu na domaćem terenu.
BRANKO KNEŽEVIĆ TRENER KK SLOBODA, Čestitao bih protivniku na zasluženoj pobedi bili su 40 minuta koncetrisaniji od nas a došao je do izražaja i njihov individualni kvalitet. Mi smo igrali 37 minuta dobro ali pad od 3 minuta ekipa kao Dynamic to kažnjava. Još jednom da im poželim sreću u nastavku takmičenja. Da naglasim da nisam nezadovoljan ali mogli smo možda malo bolje da odigramo.
VIDAK ĐURIĆ IGRAČ KK SLOBODA, Čestitam protivniku na zasluženoj pobedi. Problem je to što se nismo borili svih 40 minuta. Nismo ušli najbolje u utakmicu ali smo na poluvremenu stigli protivnika i nosili smo se dobro do 3 minuta pred kraj.

More in Aktuelno