Aktuelno

TRIGLAV KLS, Crvene zvezda mts – Zemun Fitofarmacija 103:53

TRIGLAV KLS, Crvene zvezda mts – Zemun Fitofarmacija 103:53

Kadeti Crvene zvezde su trijumfalno otvorili novu sezonu i ubedlјivo savladili goste iz Zemuna i to rezultatom 103-53. Od samog početka utakmice crveno beli su diktirali svoj ritam igre i nije se postavlјalo pitanje pobednika. Zvezda je u svim segmentima igre nadigrala Zemun i agresivnom igrom na oba kraja terena potpuno anulirala goste. Najefikasniji u redovima domaćina su bili Manojlović sa 14 i Ostojić sa 13 poena. Za goste, Đinović i Vidačić su postigli po 12 poena.
Slobodan Klipa, Zadovolјan sam kako smo otvoili sezonu iako je sam početak prvenstva. Imali smo dobru energiju i uspeli smo da kontrolišemo utakmicu sve vreme.
Nikola Manojlović, Dobro smo otovorili novu sezonu i sa jakom odbranom smo došli u situaciju da budemo ekipa koja je vodila sve vreme. Čestitam mojim saigračima na dobroj utakmici.
Darko Peruničić, Došli smo u goste na teren gde tradicionalno imamo težak posao. Nismo uspeli da pariramo Zvezdi u agresivnoj igri i to je dovelo do poraza. Ostaje nam da se okrenemo treningu i nekim narednim mečevima.
Stefan Đinović, Teška utakmica za nas u kojoj nismo mogli da dođemo do naše igre. Nadam se bolјem timskom izdanju u narednoj utakmici na našem terenu.

More in Aktuelno