Aktuelno

RODA JLS, Sloga – Crvena zvezda MTS, 50:113

RODA JLS, Sloga – Crvena zvezda MTS, 50:113

Zvezdin presing za uđžbenike je najblaži opis početka ove utakmice u kojoj je postojao jedan pobednički tim I indisponirani protivnik domaća ekipa Sloge. Od prvog sudijskog zvižduka ekipa Crvene zvezde zaigrala je takav presing, da ekipa Sloge nije uspevala da organizuje ni jedan napad pa posle prvih pet minuta I rezultata 4:21 sve je bilo rešeno. Snažna I efikasna igra sa dobrom odbranom I brzim kontrama gostima je omogućila visoko vodjstvo tokom cele utakmice. Ekipi Sloge, treba ipak priznati da je dostojanstveno odigrala ceo susret I pored toga što osim Babić Filipa I donekle Perišić Predraga ništa nije polazilo za rukom ostalim saigračima. Ekipni indeksi Sloga (36) C.zvezda mts (146) jasan je odraz superiornosti gostiju kod kojih treba idvojiti Vasić Lazara (18) I Radosavljević Dušana (15) postignutih poena uz podatak da su svi igrači sa rostera gostiju postigli poene, impozantnih 113.
Zoran Milovanović , Čestitam ekipi Crvene zvezde na pobedi i korektnoj igri. Mučili smo se na njihovu agresivnu igru sa organizacijom kontra napada. Pokazali smo želju ali to protiv ovakvog protivnika je dovoljno taman za ovakav rezultat. Očekuje nas puno rada i nadamo se boljim izdanjima u sezoni.
Filip Babić, Želim da čestitam protivničkoj ekipi na borbenoj igri. Ušli smo nekoncentrisani što je na početku protivnik maksimalno iskoristio. Želim im sreću u nastavku sezone, a nama ostaje da radimo i treniramo.
Bojan Đenić, Otvorili smo utakmicu sa velikom energijom. Protivnik je loše odgovorio na naš presing. Trčanjem u kontra napadu i tranziciji smo postigli lake poene. Momci su na visokom nivou ispoštovali pre svega defanzivne zadatke a posle toga i napadačke, kasnije smo iskoristili da podelimo minute svim momcima radi boljeg uigravanja na početku sezone. Želeo bih se da se zahvalim protivniku na fer pleju i korektnoj igri.
Dušan Radosavljević, U utakmicu smo ušli jako motivisano kako bi sezonu otvorili kako smo zamislili što bolje. Tokom cele utakmice smo bili koncentrisani sa dosta energije I uspeli smo da utakmicu rutinski privedemo kraju. Okrećemo se sledećim izazovima nastavićemo jako da treniramo I dajemo sve od sebe. Čestitam ekipi Sloge na fer I korektnoj igri I jželim im sreću u nastavku sezone.

More in Aktuelno