Aktuelno

TRIGLAV KLS, Čačak 94 Quantox – Partizan, 49:82

TRIGLAV KLS, Čačak 94 Quantox – Partizan, 49:82

Kadeti Partizana su u potpunosti opravdali ulogu favorita i u utakmici 3.kola Triglav lige savladali domaći Čačak 94 Quantox rezultatom 49:82. Od samog početka utakmice Beograđani su nametnuli svoj stil igre i uz veliku fizičku prednost stvorili razliku koja je za domaće bila nedostižna. Ekipa Čačka 94 je “zube“ pokazala u drugom periodu koji je rešila u svoju korist i na odmor otišla sa zaostatkom od 14 poena. U nastavku utakmice crno beli koriste svoju pre svega fizičku dominaciju i utakmicu mirno privode kraju sa visokom prednošću. Treba istaći da je utakmicu pratilo oko 300 gledalaca u hali kraj Morave koji su zdušno i korektno bodrili svoj tim koji je pretrpeo drugi poraz u sezoni. U timu Partizana bolji od ostalih su bili Zdravković, Plisnić, Danilović, Šekularac i Liles, dok je najefikasniji akter utakmice Jakov Tatić bio nedovoljan da se zabeleži iznenađenje i nanese poraz favorizovanim gostima.
Dejan Kolarević, “Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi smo samo u drugom periodu pružili dostojan otpor, ali je bila primetna ogromna razlika u snazi i kvalitetu što je na kraju presudilo. Ovo je velika škola za naše igrače koji dolaze iz tri čačanske srednje škole i verujem da bodove možemo tražiti u duelima sa nama ravnopravnim rivalima“.
Jakov Tatić, “Čestitke Beograđanima na pobedi. Mi smo u utakmicu ušli sa preteranim respektom. Realno smo poraženi od kvalitetnijeg i jačeg rivala. Okrećemo se narednim mečevima i čekamo duele sa nama ravnopravnim rivalima“.
Bojan Simanić, “Prvo bih čestitao domaćinu na zaista izvanrednom dočeku i gostoprimstvu. Ja sam se malo pribojavao utakmice jer u Čačku nikada nije lako osvajati bodove. Presudila je naša snaga i kvalitet. Želim ekipi Čačka 94 puno uspeha u narednim mečevima“.
Luka Tonut Liles, “Odigrali smo jako u odbrani i to je odlučilo pobednika. Zasluženo smo pobedili, a ekipi Čačka 94 želim uspeha u nastavku sezone“.

More in Aktuelno