2.MLS

2.MLS, Hercegovac – SPD Radnički d.o.o., 80:97

2.MLS, Hercegovac – SPD Radnički d.o.o., 80:97

Prva četvrtina koju je ekipa Radničkog dobila sa čak 23 poena razlike odredila je dalji tok meč. Katastrofalan ulazak u meč domaće ekipe i ogromna energija gostiju uz veoma visok procenat šuteva sa distance obeležili su početak meča. Ekipa Hercegovca se malo trgla u nastavku meča, u trećoj četvrtini spustili su prednost na deset poena zaostatka, međutim odlični gosti odbijaju taj nalet i mirno privode utakmicu kraju. Kod domaćih najbolji je bio Todorić sa 28 poena, a dvocifreni su bili i Antić sa 19 poena i 5 skokova i Marić sa 13 poena i 9 skokova. U ekipi iz Kragujevca Blagojević je postigao 23 poena, a iskusni Đerasimović ubacio je 17 poena. Todorović je uz 9 poena dodao 12 skokova i 6 asistencija.
Slobodan Bjelica, Gosti su bili bolji u svim segmentima, nismo uspeli da se adaptiramo na njihovu odbranu u prvoj četvrtini koja je i odlučila pobednika meča.
Mateja Todorić, Zaslužena pobeda gostiju, čestitam im na tome, mi se okrećemo predstojećim mečevima.
Mijović Stevan, Odličan meč moje ekipe u većem delu meča. Zahvaljujem se našim domaćinima na gostoprimstvu i želim im puno sreće u nastavku prvenstva.
Milić Blagojević, Zaslužena pobeda moje ekipe, odličan ulazak u meč nas je odveo do pobede. Čestitam ekipi Hercegovca na fer i korektnoj utakmici.

More in 2.MLS