Vesti

TRIGLAV KLS, Beko – Dynamic VIP PAY, 88:84

TRIGLAV KLS, Beko – Dynamic VIP PAY, 88:84

Nastavak Triglav kadetske lige u beogradskom derbiju doneo je ekipi Beka novu pobedu i to nad ozbiljnim rivalom, ekipom Dynamic Vip pay. Utakmica je u potpunosti opravdala epitet derbija i gledaocima je bilo potpuno uživanje u ovoj sportskoj predstavi. Prve tri četvrtine domaćini su završavali u svoju korist i time povećavali prednost i pred poslednji period došli na +9. Prednost se ispostavila kao presudna iako se gosti nisu predavali do poslednjeg minuta. U jednom trenutku, polovinom poslednje četvrtine gosti su sa 72:61 mini serijom od 6:0 zapretili domaćinima i stigli do 72:67 što je nagovestilo da će kraj doneti nove uzbudljivosti. Domaćini nisu dozvolili preokret ali onda u 39. minutu sa 80:71 opet gosti mini serijom dolaze do 81:79. U poslednji minut ušlo se sa minimalnom prednošću domaćina 82:81. Međutim igrači Beka nisu posustali i svojom prisebnošću i preciznošću u poslednjem minutu obezbedili su sebi još jednu pobedu.
Zoran Beljić, Borbena utakmica, na sreću pobedili smo mi, mogao je i protivnik, čestitam im na zaista sportskoj i fer utakmici. A mojim igračima nadam se da je ovo vetar u leđa za sledeću utakmicu.
Miloš Šojić, Ušli smo od starta jako i borbenol ispoštovali smo dogovor iz svlačionice, sve njihove kretnje i to smo znali unapred, dobro smo ih sačuvali. U drugom poluvremenu im se otvorilo međutim mi smo očuvali prednnost, prelomili meč i pobedili.
Milan Josić, Značajna je utakmica, kao i svaka za nas, za skupljanje iskustva i vrlo malo igrača imamo koji imaju iskustva, koji igraju ovu ligu. Ja sam, mogu da kažem zadovoljan otporu koji smo pružili dobroj ekipi domaćina.
Gujić Ognjen, Bila je dobra utakmica, držali smo se. Beko se odvojio u nekim trenucima, pokušali smo da se vratimo. Na kraju smo uspeli dobrim odbranama da se vratimo ali ipak su oni odneli pobedu i održali razliku. Svaka čast Beku.

More in Vesti