Vesti

RODA JLS, Crvena zvezda – Borac Mozzart

RODA JLS, Crvena zvezda – Borac Mozzart

Izjava trenera Borac mocart: Utakmica na mali broj poena, što je negde i očekivano bilo obzirom da su obe ekipe agresivne. Od prvog poluvremena gde smo odigrali u svim segmentima odlično i na poluvremenu vodili 12 razlike, nedopustiv je ovoliki pad u igri iako je zvezda znatno agresivnije ušla u drugo poluvreme što smo i negde očekivali. Prvi poraz u sezoni, ali nastavićemo da radimo u istom ritmu i da se trudimo da budemo što bolji. Čestitam zvezdi na pobedi.
Izjava igrača Borac mocart: Čestitao bih ekipi zvezde na pobedi, nismo uspeli da održimo rezultatski plus iz prvog dela, nismo se snašli na njihovu agresivnost i na kraju izgubili.
Izjava trenera Crvene zvezde: Tvrda i dobra utakmica, sa dosta kontakta i agresivne odbrane na obe strane. Ušli smo u nepotrebnu nervozu posle uvodnih 5 minuta, i dopustili da ekipa Borca ode na plus 14 u jednom momentu. Raduje me da su u drugom poluvremenu uspeli da se saberu i agresivnom odbranom dođu do egal utakmice i posle vođstva u našu korist, kroz dobar pristup pogodili su šuteve kada je trebalo koji su omašili u prvom poluvremenu. Očekuje nas tri nedelje jakih utakmica i uz ovakav pristup mislim da ćemo izaći kao pobednici.
Izjava igrača Crvene zvezde: Bitna pobeda za nas, dobiti ekipu koja se bori za sam vrh tabele znači za samopouzdanje pogotovo kada imas nedostatak od 12 poena na poluvremenu, ekipi Borca želim sreću u nastavku i mojim saigračima takođe.

More in Vesti