Aktuelno

TRIGLAV KLS, Actavis Academy – Sloboda, 67:64

TRIGLAV KLS, Actavis Academy – Sloboda, 67:64

Branko Knežević, Čestitam domacinu na pobedi, na fer i postenoj igri, bilo je dosta preokreta, na kraju je ekipa domaćina srećno slavila sa zvukom sirene. Mi smo bili dosta oslabljeni, pa samim tim nismo dali svoj maksimum.
igrač: Čestitam ekipi actavisa na pobedi, nismo dobro otvorili utakmicu, uspeli smo da okrenemo utakmicu u drugom poluvremenu ali ne i da je privedemo kraju u našu korist, na kraju nismo imali sreće, izgubili smo utakmicu sa centra.
Milan Petrović, Čestitam protivniku na fer i postenoj igri, utakmica je bila teska. Dobro smo otvorili utakmicu ali kao sto smo otvorili prvo poluvreme dobro, tako smo loše ušli u drugo poluvreme, imali smo sreće u završnici i pogodili taj šut sa pola terena, dosta gresaka i slaba odbrana moje ekipe, ali na kraju pobeda za kraj prvog dela, čestitam mojim igračima.
Stefanović Goran, utakmica je bila teska sa dosta preokreta, uspeli smo nekako da iscupamo pobedu u poslednjoj sekundi, šutnuo sam i nadao sam se da će lopta ući, tako se i desilo. Čestitam mojim saigračima na trud i zalaganje.

More in Aktuelno