TRIGLAV ŽKLS

STUDENT – RADIVOJ KORAĆ 61:96

STUDENT – RADIVOJ KORAĆ 61:96

Košarkašice Studenta nisu uspele da naprave iznenađenje protiv favorizovanog Radivoja Koraća u meču 22. kola Ženske kadetske lige Srbije. Beograđanke su slavile na gostovanju rezultatom 96:61, po četvrinama 15:22, 17:21, 18:20, 11:33.
Krajnji rezultat ne odslikava stvarno stanje na terenu, jer je niški tim pokazao kvalitet u prve tri četvrtine i bio na pristojnom zaostatku. Izlaskom iz igre najbolјe košarkašice Studenta Mine Đorđević Nišlijke su upale u problem sa realizacijom i u poslednjem periodu igre su izgubile velikom razlikom.
Nenad Stojanović, Nemam šta da zamerim košarkašicama, naišli smo na kvalitetnog protivnika i ovakve utakmice sigurno i nama znače jer se na njima napreduje. Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri.
Mina Đorđević, Čestitam košarkašicama Radivoja Koraća na zasluženoj pobedi, nismo uspele da im pariramo i bodovi zasluženo idu u Beograd.
Nenad Marković, Najvažnije je da nismo potcenili protivnika već smo od samog starta zaigrali dobro i kako se utakmica razvijala nametali smo naš ritam igre i povećavali prednost. Čestitam mojim košarkašicama na pobedi, a zahvalјujem se i ekipi Studenta na fer i korektnoj igri, želim im sve najbolјe.
Marina Davinić, Ispoštovale smo dogovor iz svlačionice i od samog starta zaigrale ozbilјno. To je dalo rezultata i stigli smo do još jedne pobede. Čestitam košarkašicama studenta na fer utakmici i ponašanju.

More in TRIGLAV ŽKLS