TRIGLAV ŽKLS

STARA PAZOVA – LJUBOVIJA 83:52

STARA PAZOVA – LJUBOVIJA 83:52

Staropazovčanke su danas zabeležile svoju 15-tu pobedu i obezbedile 4 .poziciju na kraju regularnog dela prvenstva. Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe u kojoj su domaće košarkašice nametnule svoj ritam od početka i prednost samo uvećavale do isteka 40.min. Sara Opačić je ponovo predvodila Staru Pazovu i sa 27 poena bila najbolјi akter ovog meča.Pored pomenute Sare Opačić (27 p.) kod staropazovčanki istakle su se i Edita Bako (13),Bojana Talijan (11) i Danijela Kovačević (11).Ova utakmica biće zapamćena i po tome što se na teren vratila,posle devetomesečne pauze i Aleksandra Talijan,koja će sigurno predstavlјati kvalitet više u igri ŽKK Stara Pazova pred završni finani turnir. Kod gostujućih košarkašica,bolјe od ostalih bile su Ana Vučetić (15),Valentina Vasilјević (15) i Tamara Janković (12).
Renata Mužević, ŽKK Stara Pazova, Čestitala bih svojim igračicama na pobedi kao i gošćama na fer i korektnoj igri, Moja ekipa, i pored visoke prednosti,danas je igrala daleko ispod svojih mogućnosti i ako želimo dobar rezultat na Turniru F8 moramo da unesemo mnogo više truda i angažovanja u našu igru.Pred nama je jedan mini-ciklus od 10-tak dana pred završni turnir,koji ćemo iskoristiti da ispravimo neke nedostatke u samoj igri.
Sara Opačić, ŽKK Stara Pazova, Čestitala bih svojim saigračicama na pobedi i gošćama na fer i korektnoj igri.Danas smo igrale daleko ispod svojih realnih mogućnosti,nismo imali svoj dan ali potrudićemo se da u narednom periodu ispravimo neke nedostatke kako u igri tako i u samom pristupu.
Nebojša Vasić, ŽKK Ljubovija, Zahvalio bih se ekipi Stare Pazove na gostoprimstvu i čestitao bih im na zasluženoj pobedi.Poželeo bih im i puno sreće na finalnom turniru.Ekipa Stare Pazove ima konstantan napredak tokom cele sezone,što su i dokazali tokom prvenstva u duelu sa favorizovanim ekipama.U ovu utakmicu,moja ekipa je ušla bez nekog preteranog motiva osim onog da dokaže da pobeda Stare Pazove u Ljuboviji nije bila realna slika onog što se odigralo na terenu,imajući u vidu da smo mi tu prvu utakmicu odigrali nekompletni, bez nekoliko standardnih igračica.Naša ekipa je prilično mlada,i ovo joj je prva godina u ŽKLS.Ambicije su nam da napredujemo iz dana u dan,iz utakmice u utakmicu, iz sezone u sezonu.
Tamara Janković, ŽKK Ljubovija, Čestitala bih domaćoj ekipi na pobedi.Mi smo dale sve od sebe ali domaće košarkašice su danas bile bolјe.Poželela bih ekipi Stare Pazove puno sreće na završnom turniru.

More in TRIGLAV ŽKLS