TRIGLAV ŽKLS

STARA PAZOVA – STUDENT 76:81

STARA PAZOVA – STUDENT 76:81

Prva četvrtina pripala je domaćim košarkašicama koje su angažovanom igrom pod oba koša uspele da prvi period završe u svoju korist rezultatom 16:10. Igračice Studenta uspele su u „.četvrtini da uspostave ravnotežu i na poluvreme su otišle sa 4 poena prednosti. U drugom poluvremenu Igračica Studenta Mina Đorđević bila je nerešiva enigma za domaće igračice.Upravo ova igračica je bila tas na vagi koji je odlučio pobednika.Prednost Studenta u poslednjoj četvrtini iznosila je najviše 13 poena.Staropazovčanke su pokušale u finišu da naprave preokret ali serijom grešaka uvele su Student u sigurnu završnicu.Zaslužena pobeda gostiju ispraćena je aplauzom objektivne staropazovačke publike.
Renata Mužević, ŽKK Stara Pazova, Čestitala bih gostujućim košarkašicama na zasluženoj pobedi. Moja ekipa nije ispoštovala ono što smo se dogovorili pre utakmice, a najviše u delu igre koji se odnosio na odbranu nad njihovom najbolјom igračicom.
Sara Opačić, ŽKK Stara Pazova, Večeras nije bio naš dan. Nismo imali rešenje za plejmekera gostiju. Čestitala bih mojim igračicama na borbenosti i gošćama na zasluženoj pobedi.
Nenad Stojanović, ŽKK Student, Jedna izuzetna i kvalitetna utakmica, koju smo dobili ali ne bi bilo nezasluženo i da su domaće košarkašice večeras pobedile. Moja ekipa je večeras pružila svoj maksimum i dobro je što smo počeli da pobeđujemo ekipe od kojih smo gubili u prvom delu takmičenja.Okrećemo se onom što nas čeka u narednom periodu.
Mina Đorđević, ŽKK Student, Jedna neizvesna utakmica,izjednačena u prve dve četvrtine. U 3.četvrtini moja ekipa je pojačala odbranu,pogodili smo nekoliko otvorenih šuteva i to je na kraju presudilo.Čestitala bih svojim saigračicama na pobedi i protivnicama na fer i korektnoj igri.

More in TRIGLAV ŽKLS