TRIGLAV ŽKLS

ART BASKET – PARAĆIN 67:46

ART BASKET – PARAĆIN 67:46

Ekipa Art Basketa je kao domaćin dobila goste iz Paraćina i na taj način nastavila borbu za četvrto mesto na tabeli. Utakmicu su bolјe otvorili gosti i veći deo prve četvrtine bili tim koji vodi. Krajem prve četvrtine domaćini stiužu do preokreta i dobijaju taj period rezultatom 20 prema 17. Prednost domaćina je tokom druge četvrtine porasla na 11 poena razlika i na poluvreme se otišlo sa rezultatom 33 prema 21. Art Basket je do kraja meča nastavio sa bolјom igrom i meč rutinski priveo kraju. Najbolјe kod domaćina su bile Nevena Vučković sa 12 i 10 skokova i Staša Glišić sa 11 poena i 5 asistencija, a kod gostiju se najviše istakla Jelena Radojković sa 24 poena i 15 skokova.
Milan Vidosavlјević, trener ekipe Art Basket, Pre svega čestitam mojim igračicama na pobedi. Danas smo malo slabije i uspavano ušlu u utakmicu,ali smo na vreme odreagovali i preokrenuli meč u našu korist. Drago mi je što smo danas uspeli da rasporedimo minutažu i da zajedno kao tim iznesemo celu utakmicu. Današnjem rivalu čestitam na fer i poštenoj borbi i želim im svu sreću u nastvaku.
Staša Glišić, igračica ekipe Art Basket, Sve čestitke mojim saigračicama na dobroj i timskoj igri. Igrale smo složno, vodile smo celu utakmicu i uspele da održimo razliku do kraj. Zahvalјujem se gošćama na fer igri i želim im sreću u dalјem takmičenju.
Snežana Marjanović, trener ekipe Paraćin, Počeli smo utakmicu u dobrom ritmu i takav ritam smo održavali tokom prve četvrtine. Nakon toga je došao pad u igri kao posledica prethodne utakmice koju smo igrali, ali smo to na neki način i očekivali. Čestitamo protivniku na pobedi i nastavlјamo sa vrednim radom.
Jelena Radojković, igračica ekipe Paraćin, Dobro smo startovale, u drugoj četvrtini smo popustile, gde je bilo deset razlike. Trudile smo i borile se koliko smo mogle maksmalno da odigramo lepo.

More in TRIGLAV ŽKLS