Aktuelno

RODA JLS, Vojvodina – Star, 91:84

RODA JLS, Vojvodina – Star, 91:84

Igralo se vrlo brzo i dinamično, mahom sa kratkim napadima. Takođe, meč je karakterisao izuzetno veliki broj slobodnih bacanja. Domaći su dominirali od početka stakavši u drugoj deonici prednost od 22 poena. Ipak, kako je vreme odmicalo, gostujući tim je topio prednost Vojvodine, ali zaliha domaćih iz prvog poluvremena omogućila im je relativno mirnu završnicu.  Goste je povoljnijeg rezultata koštalo vrlo slabo izvođenje slobodnih bacanja (25/46, 54%) mada se ni domaći u tom segmentu nisu proslavili (22/38, 58%).
Aleksandar Gak, Čestitke mojim momcima na pobedi i Staru na fer i korektnoj igri. Odigrali sdmo dobro prvo polivreme, u drugom sdmo imali mali pad. To su gosti iskoristili i ušli smo u neizvesni završnicu, gde smo ipak uspeli da sačuvamo vođstvo.
Mateja Mulabdić, Ušćo smo dobro u meč, naročito u odbrani. U prvom delu smo odigrali vrlo dobro i ispoštovali smo sve dogovore iz svlačionice, ali u nastavku smo bili slabiji u odbrani. Na našu sreću, to nije uticalo na ishod utakmice.
Mile Medaković, Teška utakmica za nas. Ušli smo nekako bojažljivo i mlako, promašili smo dosta zicera i slobodnih bacanja. Ko zna kakav bi rezultat bio da smo sa linije penala pogađali kako inače pogađamo. Ti segmenti igre su nas odveli u poraz.
Vuk Kovijanić, Čestitke domaćinu na pobedi. Mi smo platili ceh slaboj igri u odbrani, naročito u prvom delu meča, kao i izuzetno slabom izvođenju slobodnih bacanja.

More in Aktuelno