Aktuelno

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Sloboda, 101:87

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Sloboda, 101:87

Izjava trenera Slobode iz Užica: Stigli smo u Beograd spremni da damo naš maksimum i probamo da iznenadimo favorizovanog protivnika. Uspeli smo u velikom delu utakmice da pariramo domaćinu, ali na našu žalost nismo uspeli u našoj nameri. Podignute glave idemo dalje. Čestitke odličnoj ekipi Crvene zvezde i stručnom štabu na zasluženoj pobedi.
Izjava igrača Slobode iz Užica: Čestitao bih ekipi Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Prvo poluvreme smo isparirali u potpunosti, u drugom poluvremenu dolazi do pada koncentracije i izbacivanjem dva bitna igrača oni prave prednost. Pokušali smo da se vratimo do kraja, ali nismo uspelo. Nama ostaje da se spremimo za utakmicu u Kragujevcu sledeći vikend, a protivnicima želim puno sreće u nastavku takmičenja.
Izjava trenera Crvene zvezde: Pre svega želeo bih da čestitam ekipi i treneru Slobode na dobroj utakmici, borbena ekipa sa dosta fizičkog potencijala. Ako nastave da rade u ovom smeru, bez problema će ostati u vrhu tabele. Mi smo koretkno otvorili utakmiu u napadačkom smeru, dok smo u odbrani dozvoljavali ofanzivne skokove što je protivnik koristio i držao utakmicu u egalu. Kada smo iskontrolisali skok smanjili smo broj rešenja protivniku i držali utakmicu u našem tempu i dizali prednost kako je utakmica odmicala. Čestitam svojim igračima na još jednoj pobedi i dobroj igri, okrećemo se utakmici prve srpske lige, koju igramo već u sredu.
Izjava igrača Crvene zvezde: Dobra utakmica protiv čvrste ekipe Slobode, čestitam mojim saigračima na pobedi, zasluženo smo pobedili iako smo u prvom poluvremenu imali neke greške u odbrani koje je protivnik kažnjavao i bio u izjednačenoj utakmici, ali smo u drugom poluvremenu uspeli da ispravimo te greške i odnesemo pobedu. Već u sredu igramo seniorsku utakmicu i od sutra smo u pripremi za tu utakmicu. Ekipi Slobode želim puno sreće u nastavku.

 

More in Aktuelno