Aktuelno

RODA JLS, Užice – Zemun Borac, 68:69

RODA JLS, Užice – Zemun Borac, 68:69

Još jedna u nizu zanimljivih utakmica odigrana ove sezone u Hali Krčagovo. Ovog puta pobedu odnose gosti iz Zemuna. Od samog starta igrači Pavla Trifunovića nametnuli su svoj ritam, gde su zonskom odbranom zadavali muke ekipi Užica. Loša rešenja u napadu domaćina rezultovala su vođstvom gostiju na poluvremenu. Početak treće četrvrtine pripada Užičanima koji se rezultatski vraćaju u utakmicu, međutim dekoncentracijom u odbranu ponovo dozvoljavaju Zemuncima da se odlepe, ovoga puta za najveću prednost na utakmici, +11 na kraju treće četvrtine. Nošeni podrškom sa tribina, domaći igrači se vraćaju u egal početkom četvrte četvrtine. Od tada nadalje, igralo se koš za koš gde su zapažene uloge imali Brković sa jedne, a Višnjić sa druge strane.
Na kraju, odlučujući napad završio je u rukama kapitena domaćih, Aćimovića, nad kim je napravljen faul na 3 sekunde do kraja. Na žalost domaćina, Aćimović je promašio drugo bacanje, a dobrom reakcijom Santaija, Užičani ne uspevaju da naprave faul i Zemun dolazi do pobede.
Dušan Janković, Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi. U momentima kada se utakmica lomila imali su više koncentracije. Pokazali smo karakter na kraju, vrativši se iz teške situacije, ali nažalost, nismo uspeli da izborimo produžetak. I to je deo sporta.
Brković Vladimir, Slabije smo otvorili utakmicu, ali smo ipak igrali dobru odrbanu kroz celu utakmicu. U napadu smo se mučili sve do poslednje četvrtine, kada smo i smanjili rezultat na minimalan zaostatak. Na kraju smo pogodili dosta šuteva, ali su nas slobodna bacanja koštala pobede.
Trifunović Pavle, Čestitao bih svojim igračima na jako teškoj utakmici i bitnoj pobedi. Takođe bih se zahvalio domaćinu na fer navijanju, hala je bila puna i to je jako lepo videti. Okrećemo se narednoj utakmici i nadamo se jos jednoj dobroj igri.
Santai Andrej, Veoma teška utakmica, bilo je zahtevno gostovanje. Uspeli smo da održimo koncentraciju do poslednjeg trenutka i da dođemo do veoma bitne pobede. Svi smo srećni zbog ove pobede i nadamo se da sada sledi serija dobih rezultata.

More in Aktuelno