Aktuelno

RODA JLS, Star – Smederevo 1953, 84:67

RODA JLS, Star – Smederevo 1953, 84:67

U 8 kolu Roda Juniorske Lige Srbije u Petrovaradinu bez prisustva publike, sastali su se domaća ekipa STARA i ekipa SMEDERAVA 1953. Ekipa STAR-a bolje otvara prvu četvrtinu i dobija je rezultatom 25/20, u drugoj četvrtini odličnim šutem ekipa SMEDEREVA smanjuje rezultat i dobija ovu četrvrtinu 15/20. Posle poluvremena ekipa STARA kreće agresivnije pre svega u odbrani i dobija treću četvrtinu 25/10, takođe i u četvrtoj četvrtini domaća ekipa pokazuje bolju igru i dobija ovu četvrtinu 19/17. Od pojedinaca istakli su se igrač utakmice Nemanja Nikolić koji je postigao 35 iz ekipe SMEDEREVA i u domaćoj ekipi STARA najbolji je bio Aleksa Ivanović koji je postigao 17 poena.
Aleksandar Komnenić, Čestitam mojim momcima na pobedi. U prvom poluvremenu nam je ozbiljan problem pravio igrač Nikolić, utakmicu smo prelomili odbranom i velikom energijom mojih igrača u trećoj četvrtini. Ekipi Smedereva želim puno sreće u daljem takmičenju.
Aleksa Ivanović, Pre svega čestitao bih svojoj ekipi na pobedi, vrlo važna pobeda za nas da se vratimo na pravi put posle poraza od Slobode u prošloj utakmici. U drugoj polovini prvog poluvremena smo malo pali u intezitetu, ali smo se u drugom puluvremenu brzo vratili i priveli utakmicu kraju onako kako smo želeli. Čestitao bih ekipi Smedereva na borbi i želim im sreću u nastavku takmičenja.
Ivan Mijatović, Dobra utakmica, borbena do samog kraja. Mi smo imali pad u trećoj četvrtini kada ništa nije funkcionisalo kako treba i domaća ekipa je tu prelomila meč. Čestitaao bih domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri, kao i na gostoprimstvu i želim im sve najbolje u nastavku takmičenja.
Nemanja Nikolić, Čestitao bih ekipi Stara na pobedi i mojim saigračima na borbenosti, okrećemo se sledećoj utakmici i nadamo se boljoj igri.

More in Aktuelno