Aktuelno

RODA JLS, Star – Radnički 1950, 91:99

RODA JLS, Star – Radnički 1950, 91:99

U 19. kolu Roda juniorske lige Srbije odigran je meč između ekipa Stara i Radničkog 1950.Pobedu u ovom susretu odnose gosti rezultatom 91:99.Utakmicu mnogo bolje otvaraju domaćini i dobrim šutem za 3 poena dolaze do prednosti od 12 poena razlike nakon prve četvrtine.U drugoj četvtini ekipa Radničkog uspeva da prepolovi prednost protivnika do kraja poluvremena. U drugom poluvremenu goste je mnogo bolje služio šut izvan linije 6.75, što i dokazuje brojka od 10 pogođenih trojki, sa druge strane ekipa Stara je samo jednu pogodila u drugom poluvremenu.Takvo stanje se odrazilo i na rezultat poslednje četvrtine gde domaćini postižu samo 9 poena i gube utakmicu. U ekipi Stara najviše se istako Vuk Kovjanić koji je postigao 31 poen i imao 6 asistencija.U ekipi Radničkog najviše se istako Panišić koji je postigao 25 poena i imao 9 skokova.
Mile Medaković, Čestitam ekipi Radničkog na zasluženoj pobedi. Na njihovu veću borbenost i dobar šut za 3 poena mi smo dodali i našu lošu odbranu.
Vuk Kovijanić, Sve čestitke protivniku na pobedi.
Igor Todorović, Prisustvovali smo jednom NBA meču, samo što ovde četvrtina traje 10 minuta.U nekim ključnim trenucima smo imali smo malo više sreće i malo više smo želeli pobedu što se i odrazilo na rezultat.
Predrag Panišić, Čestitam ekipi Stara na izuzetnom meču.Loše smo otovrili utakmicu, ali smo dobrim šutem to nadomestili.

More in Aktuelno