Aktuelno

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Novi Pazar, 104:61

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Novi Pazar, 104:61

Izjava trenera Novog Pazara, Čestitao bih Crvenoj zvezdi na pobedi, pokušali smo da pružimo otpor zvezdi, ali od samog starta nismo imali rešenja za njihovu agresivnu odbranu i brzo su stekli razliku, koju posle nismo mogli da stignemo. Iako smo i jedni i drugi bili u skraćenom sastavu, pokazali su veću energiju od nas što se i odrazilo na rezultat.
Izjava igrača Novog Pazara, Nismo mogli da se suprostavimo zvezdi kako smo planirali, agresivnost i trčanje njihovo je dosta uticalo na našu igru. Čestitam im na pobedi, a mi se okrećemo sledećoj utakmici.
Izjava trenera Crvene zvezde MTS, Bitna utakmica i dobra energija mojih igrača pred završni deo lige, gde nas očekuje 6 jakih utakmica u kratkom vremenskom periodu. Dižemo formu pred završnicu i očekujem da ćemo u istom ritmu završiti. Sledi nam derbi sa Megom u gostima i priprema za tu utakmicu. Novom Pazaru želim puno sreće.
Izjava igrača Crvene zvezde MTS, Želeo bih da čestitam igračima Novog Pazara na fer utakmici. Odlično smo otvorili utakmicu, što nam je olakšalo posao u drugom poluvremenu i lakšem završetku utakmice. Još 6 utakmica nam je ostalo i da pokušamo da ostanemo prvi do kraja regularnog dela lige.

More in Aktuelno