Aktuelno

RODA JLS, Star – Dynamic VIP PAY, 99:68

RODA JLS, Star – Dynamic VIP PAY, 99:68

U zaostaloj utakmici 12. kola Roda juniorske lige Srbije snage su odmerili ekipe Stara i Dinamika.Pobedu u ovom susretu odnosi domaća ekipa rezultatom 99:68. Posle početnog odmeravanja snaga u prvoj četvrtini, apsolutnu kontrolu u nastavku utakmice preuzima ekipa Stara, pogotvo u drugoj četvrtini koju dobija rezultatom 26:4 i time faktički rešava pitanje pobednika. Ekipa Dinamika nije imala rešenja za agresivnu odbranu domaćina, što je rezultiralo velikim brojem izgubljenih lopti i lakih poena protivnika.Takođe treba istaći da je ekipa Stara odlično šutirala za tri poena, pogodila je 11 trojki iz 22 pokušaja.U ekipi Stara najefikasniji igrači su bili Bardak i Čičić sa po 22 poena, pratili su ih Aleksić sa 20 i Kovjanić sa 19.Kod gostiju najviše se istakao Ristić sa 17.
Mile Medaković, Čestitam mojim momcima na pobedi, ispoštovali su sve što smo rekli, trudili smo se i borili kao na prošloj utakmici.Čestitao bih i ekipi Dinamika na fer i korektnoj igri.
Uroš Aleksić, Svojoj ekipi moram da čestitam na borbi i na timskoj igri.Ovo je bila druga u nizu i nadam se da će se taj niz nastaviti.
Đurić Srđan, Zaslužena pobeda Stara, pokazali su se dominantniji u svim segmentima igre, mi smo dobro otvorili utakmicu i igrali prvih 5 minuta, sve ostalo posle je proteklo u dominaciji ekipe Stara.
Jovan Ristić, Čestitam ekipi na zasluženoj pobedi i nama ostaje da treniramo i pokušamo da popravimo utisak u narednom kolu.

More in Aktuelno