Aktuelno

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Borac, 71:65

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Borac, 71:65

Izjava trenera Borca, Čestitam ekipi Crvene zvezde na pobedi. Čvrsta i zahtevna utakmica za moje igrače i znali smo danas to očekuje, ali nismo uspeli da ostanemo čvrsti do kraja utakmice. Ekipe koje su do sada bile bez poraza opravdale su derbi kola.
Izjava igrača Borca, Igračima Crvene zvezde čestitam na pobedi. Bili su koncentrisaniji u završnici od nas i pogodili važne šuteve. Mi se okrećemo redovnom kolu koji nas očekuje za vikend i nadam se novoj pobedi.
Izjava trenera Crvene zvezde MTS, Utakmica na mali broj poena što smo i očekivali, obzirom da smo znali da ekipa Borca igra agresivnu košarku. Čestitam mojim igračima na pobedi, ostali smo lideri na tabeli bez poraza i dalje što znači da radimo dobar posao. Ekipi Borca čestitam na dosadašnjem delu i želim im sreću u nastavku prvenstva.
Izjava igrača Crvene zvezde MTS, Bitna pobeda protiv ekipe koja nas je prošle godine pobedila u finalu prvenstva i zato čestitam mojim saigračima. Ekipi Borca puno sreće u nastavku prvenstva, a mi se već okrećemo Vojvodini koja nam dolazi za 3 dana.

More in Aktuelno