Aktuelno

RODA JLS, Star – Crvena zvezda mts, 76:82

RODA JLS, Star – Crvena zvezda mts, 76:82

U prvom poluvremenu ekipa Stara koristi loš procenat šuta Crvene Zvezde i odličnom igrom u napadu preko raspoloženog Aleksća odlazi na odmor sa prednošću rezultatom 41:34.U trećoj četvrtini ekipa Crvene Zvezde značajnije popravlja igru u napadu i uspeva da izjednači rezultat na kraju treće četvrtine. U četvrtoj četvrtini domaća ekipa ostaje vidljivo bez snage što koristi ekipa Crvene Zvezde i privodi meč u svoju korist rezultatom 76:82.U domaćoj ekipi pored Uroša Aleksića koji je postigao 14 poena i imao 7 skokova istakao se i još Dušan Čičić sa 20 poena i 8 skokova.Kod gostiju bolji od ostalih bili su Nikola Topić sa 12poena i Lazar Gačić sa 17.
Filip Kosić, Čestitam ekipi Crvene Zvezde na pobedi, večeras su bili bolji protivnik. Mi smo danas dali sve od sebe, napravili smo neke greške na kraju koje su nas koštale pobede.Okrećemo se sledećem kolu i nadamo se pobedi
Dušan Čičić, Ušli smo u utakmicu jako dobro, pogađali smo šuteve i igrali jako dobru odbranu.U trećoj četvrtini nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice što su gosti iskoristili.Čestitao bih gostima na fer i korektnoj igri.
Miloš Obrenović, Čestitam ekipi Stara na odličnoj utakmici.Mislim da je ovo bila prava prvenstvena utakmica gde su svi mogli da uživaju.Mi nismo najbolje odigrali utakmicu, ali to je za našu analizu i da izvučemo pouke.Ekipi Stara želim svu sreću u nastavku takmičenja.
Nikola Topić, Čestitao bih ekipi Stara na odličnoj borbi i dobroj utakmici.Mi nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice na početku utakmice i nismo bili na onom nivou na kojem možemo,ali na kraju smo pobedili.

More in Aktuelno