Aktuelno

RODA JLS, Sloga Elite – Crvena zvezda mts, 31:107

RODA JLS, Sloga Elite – Crvena zvezda mts, 31:107

EKIPA ZVEZDE JE UŠLA ANGAŽOVANO OD PRVOG SEKUNDA MEČA PRESINGOM PO CELOM TERENU.DOMAĆIN JE REŠAVAO ZVEZDIN PRESING I U 8 MINUTU REZULTAT JE GLASIO 15-5 ZA SLOGU ELIT. ZVEZDA JE PRESINGOM DOŠLA DO SAMO 3 POENA ZAOSTATKA KRAJEM PRVE ČETVRTINE. POČETKOM DRUGE ČETVRTINE EKIPA ZVEZDE NASTAVLJA SA PRESINGOM I REZULTATSKA KLACKALICA TRAJE DO REZULTATA 22-21 NAJZASLUŽNIJI ZA EGAL SA ZVEDOM JE IGRAČ DOMAĆE EKIPE TODOSIJEVIĆ. U TRENUTKU KADA TRENER DOMAĆE EKIPE ODMARA DO TADA NAJBOLJEG IGRAČA ZVEZDA PRESINGOM DOLAZI DO OPIPLJIVIJE PREDNOSTI I ZAVRŠAVA POLUVREME REZULTATOM 24-45. POČETKOM DRUGOG DELA IGRE ZVEZDA PRESINGOM STIČE PREDNOST OD 40 POENA.PRESINGOM SE ZAVRŠAVA TREĆI PERIOD IGRE I TO REZULTATOM 29-75. U ČETVRTOM DELU ZVEZDA PRESINGOM DOLAZI DO 50 POENA RAZLIKE. POLOVINOM ČETVRTOG DELA ZVEZDA PRESINGOM DOLAZI DO 60 POENA RAZLIKE I DALJE IGRA PRESING DO ZADNJE SEKUNDE UTAKMICE. UTAKMICA SE ZAVRŠAVA REZULTATOM 31-107, A IGRAČI ZVEZDE SU SVOM TRENERU DOKAZALI DA MOGU 40 MINUTA DA IGRAJU PRESING.
IGOR VELJKOVIĆ, ČESTITAM EKIPI NA FER I KOREKTNOJ IGRI.
LUKA TODOSIJEVIĆ, ČESTITAM EKIPI NA FER I KOREKTNOJ IGRI.
MILOŠ OBRENOVIĆ, EKIPA JE POKAZALA DOBAR PRISTUP I ODNOS PREMA IGRI ,ISKORISTILI SMO EVIDENTNU RAZLIKU U KVALITETU.EKIPI SLOGE ELIT ŽELIM PUNO SREĆE U NASTAVKU TAKMIČENJA, A NAMA OSTAJE DA DALJE NAPREDUJEMO I INDIVIDUALNO I TIMSKI.
MILUTIN VUJIČIĆ, UŠLI SMO SLABIJE U PRVU ČETVRTINU UTAKMICE, ALI SMO BRZO UŠLI U NAŠ RITAM KOJI SMO DRŽALI DO KRAJA. ČESTITAM EKIPI NA FER I KOREKTNOJ IGRI.

More in Aktuelno