Aktuelno

RODA JLS, Radnički 1950 – Star, 99:86

RODA JLS, Radnički 1950 – Star, 99:86

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zaslužena pobeda domaće ekipe KK Radniči 1950
Todorović Igor, Čestitam mojim mocima na izuzetno važnoj pobedi. Ovo je treća pobeda za nas, igrali smo protiv veoma neugodne ekipe Star-a. Nismo otvorili utakmicu na najbolji mogući način, dozvolili smo da nam trče iza leđa iz tranzicije. Bukvalno su ubacili 30 poena u prvoj četvrtini. Nakon prve četvrtine stegli smo odbranu, imali smo dobar spoj defanzivnog skoka i tranzicije i to nas je odvojilo na 5 poena. Mislim da je bila kvalitetna utakmica, na kraju smo imali možda više snage i ofanzivne skokove nakon naših slobodnih bacanja. Mislim da smo zasluženo dobili. Ekipi Star-a želim svu sreću u nastavku. Spremamo se za sledeći meč protiv Partizana u Beogradu.
Vidosavljević Uroš, Pre svega čestitam ekipi Stara-a na dobroj utakmici, fer i korektnoj igiri. Za nas je jako bitna pobeda treća ove sezone, sa kojom se vraćamo u ritam. Uspeli smo da ih pretrčimo i nađemo neke poene u tranziciji u drugom poluvremenu sto je za nas bilo bitno. Uspeli smo da privedemo utakmicu na kraju mirno.
Medaković Mile, Čestitam ekipi Radničkog na fantastičnoj igri i u potpunosti zasluženoj pobedi. Mislim da smo u prvom poluvremenu sve ispoštovali što smo se dogovorili ali nismo dvoljno pogađali, u drugom poluvremenu smo igrali dobro ali smo napravili dosta grešaka u odbrani i dozvolili skokove u napadu. Čestitao bih Radničkom na apsolutno zasluženoj pobedi. Bili su bolji rival na ovom meču.
Čičić Dušan, Ušli smo u utakmicu veoma dobro. Nisu nam uzimali skokove u napadu. U drugom poluvremenu mislim da je to bio glavni faktor zašto su pobedili, mi to nismo mogli da kontrolišemo. Pogađali su više trojki zbog toga su pobedili. Čestitao bih ekipi Radničkog na fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno