Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Konstantin, 79:42

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Konstantin, 79:42

SRĐAN ĐURIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Realno ono što smo očekivali pre početka utakmice plan je uspeo bili smo agresivni od samog početka nametnuli smo naš ritam koji je odgovarao, kroz kontra napade kroz skokove u odbrani gde smo imali posle toga i otvorenih šuteva i utakmica je bila rešena u prvom poluvremenu tako da su na kraju dobili šansu i neki mlađi igrači koji do sada nisu imali priliku da igraju u juniorskom sastavu.
ANDREJ JOKSOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Želeo bih da čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri. Mi smo danas imali i dosta promašaja ali pored svega uspeli smo da odigramo jednu kvalitetnu utakmicu.
MILAN TUBIĆ TRENER KK KONSTANTIN, Čestitam Dinamiku na apsolutno zasluženoj pobedi definitivno je kvalitet na njihovoj strani i tu nema neke velike analize. Mi ovo radimo kao neku razvojnu priču i pokušavamo da neke mlađe igrače stavimo u pogon da vide šta znači igrati u ovoj ligi i na koji se način moraju ponašati i imati odnos prema utakmici uostalom igrom protiv jakog protivnika se i napreduje. Idemo dalje borba traje do kraja.
ALEKSA TOŠIĆ IGRAČ KK KONSTANTIN, Čestitam protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri i na pobedi bili su bolji u svim aspektima igre od nas ali idemo dalje.

 

More in Aktuelno