Aktuelno

RODA JLS, Radnički 1950 – Konstantin, 90:76

RODA JLS, Radnički 1950 – Konstantin, 90:76

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe KK Radnički 1950.
Vukotić Ivica, Mislim da je bila zanimljiva utakmica. Ekipa Konstantina je bila do 5 minuta pre kraja u igri za pobedom. Igrali su snažno i ja bih im čestitao pre svega na fer i dobroj igri. Mi smo se mučili 35 minuta, ali kad smo malo stisli odbranu i pogodili neki šut, uspeli smo da prelomimo utakmicu. Idemo dalje, čekaju nas nova iskušenja i nadamo se da će biti kao i do sad.
Nikola Barać, Čestitao bih ekipi Konstantina na fer i korektnoj igri i dobroj partiji. Mi smo se borili i dali sve od sebe, pogodili neke bitne šuteve i na kraju zasluženo pobedili.
Tubić Milan, Čestitam Radničkom na apsolutno zasluženoj pobedi. Taktički deo gde smo zonskom odbranom pokušali da malo poremetimo protivnika nije uspeo. Barać je šutirao neverovatnih i fenomenalnih 6 od 9 u prvom poluvremenu. Mislim das mo u dva navrata imali dobar priključak, ali individualnim greškama nismo uspeli da se vratimo, gde je utakmica otišla u korist Radničkog.
Lazar Đorđević, Usli smo jako u utakmicu, medjutim imali smo problema sa odbranom zato sto nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice. Protivnik je dobro iskoristio sve naše greške i to je na kraju rezultovalo njihovom pobedom.

More in Aktuelno