Aktuelno

RODA JLS, Patizan NIS – Vojvodina, 91:58

RODA JLS, Patizan NIS – Vojvodina, 91:58

I pored toga što Partizan nije nastupao kompletan, jer su igrači bili na Kupu R.Koraća u Nišu i nekoliko povređenih igrača, i ekipe Vojvodine koja je u proseku mlađa godinu dana prikazana je zanimljiva košarka i donekle ravnopravna pogotovu u središnjici neča. Fizički spremnija i kvalitetnija ekipa, sa većom rotacijom u drugom poluvremenu je ostvarila veću razliku u poenima i oonu koju je već imala na kontu iz prvog dela učinilo je da pobeda bude i rezultatski ubedljiva.
Milivoje Lazić, Današnja utakmica bila je pokazatelj koliko još imamo prostora da radimo i napredujemo, pogotovu što danas nisu igrali nosioci igre i pogotovu mi je bilo zadovoljstvo što su danas dobro odigrali igrači koji nisu u prvom planu i do sada nisu imali veću minutažu, koji su dobili šansu i pokazali su da potencijal u nastavku sezone. Čestitke ekipi Vojvodine na prikazanom i fer igri.
Mihailo Petrović, I pored toga što smo igrali bez nekoliko bitnih igrača, u ekipi se nije to osetilo jer smo svi dali maksimum pogotovu pravim pristupom i disciplinom u igri i na kraju ubedljivo pobedili. Čestitam Vojvodini na fer i korektnoj igri.
Slobodan Agoč, Čestitam Partizanu na fer i korektnoj borbi kao i pobedi. Mi u ovakvom podmlađenom sastavu nekako smo se držali prvo poluvreme i dobro odigrali i sa kojim nisam nezadovoljan jer smo dobro delovali defanzivno, imali dosta šuteva nekih otvorenih nekih ne. U drugom poluvremenu nedostatkom šire rotacije došlo je do pada naše igre, ne neočekivano, tako da je Partizan to iskoristio i zasluženo pobedio. Još jednom čestitke na pobedi i želim im sve naj bolje u nastavku takmičenja
Aleksa Ivanović, Čestitam prozivniku na pobedi. Igrali su bolje od nas i videlo se da je to Partizan. Naš dogovor iz svlačionice donekle smo ispunili u prvom poluvremenu dok je drugo poluvreme počelo sa nekoliko trojki Partizana, odličan skok toku cele utakmice, naša kraća rotacija jer došli smo sa pet kadeta i još jednom čestitke Partizanu i puno sreće u nastavku i da uzmu titulu.

More in Aktuelno