Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Radnički 1950, 91:63

RODA JLS, Partizan NIS – Radnički 1950, 91:63

Juniorska selekcija Košarkaškog kluba Partizan NIS savladala je ekipu Radničkog iz Kragujevca u okviru 9. kola Roda Juniorske lige Srbije rezultatom 91:63. U redovima crno-belih istakli su se Efe Tahmaz sa 17 postignutih poena, kao i Marko Krstić sa 14. Tokom celog meča, crno-beli su imali kontrolu i vodili sve do samog kraja. Ekipa Radničkog je u par navrata uspela da se približi rezultatu crno-belih i na odmor posle prve četvrtine otišla rezultatom 27:23. Partizan je sigurnom igrom sve do samog kraja uspeo da utakmicu završi pobedom.
Đorđe Jovičić: „Kao prvo zelim da čestitam mojim igračima pobedu u utakmici koju su energetski odigrali na visokom nivo. Utakmicu je obeležio veliki broj izgubljenih lopti, kao posledica brzog ritma igranja i agresivne odbrane ekipe Radničkog . Sa druge strane dobra kontrola u odbrani njihovih najboljih igraca i dominacija moje ekipe u skoku omogućila nam je da i pored toliko izgubljenih lopti utakmicu dobijemo kroz sve 4 četvrtine. Čestitke i igračima i stručnom štabu Radničkog i sve najbolje u nastavku prvenstva”
Viktor Mikić: “Mislim da smo ispoštovali sve zadatke koje nam je trener zadao. Broj izgubljenih lopti je bio nešto veći, ali iskorigovaćemo i to na narednim utakmicama. Veoma važna pobeda za nas!”

More in Aktuelno