Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Borac, 81:83

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Borac, 81:83

SRĐAN ĐURIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Kvalitetna utakmica. Odlični individualni kvaliteti igrača u obe ekipe Utakmica zaslužuje epitet derbija kola. Većim delom smo kontrolisali igru i imali prednost, pad koncetracije i nekoliko grešaka u odbrani u poslednja 2 minuta dovelo je do poraza. Imali smo šut za produžetak koji nismo iskoristili. Čestitam Borcu na pobedi.
FILIP MALEŠEVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Igrali smo jednu jaku utakmicu kao što smo očekivali protiv kvalitetne i borbene ekipe igrali smo sa puno kontakta i puno čvrstine, cela utakmica je bila egal oni su uspeli da prelome u zadnjoj četvrtini iz naših nekih sitnih grešaka u zadnjem minutu. Čestitam protivniku na pobedi.
MILOŠ PEJANOVIĆ TRENER KK BORAC, Čestitam mojim igračima na pobedi i Dinamiku na jednoj odličnoj utakmici prava seniorska muška utakmica da je pobeda otišla na drugu stranu ne bi bilo nezasluženo. Mi ovaj deo prvenstva završavamo bez poraza a to je ono što smo i želeli pred ovu utakmicu.
STEFAN JANKOVIĆ IGRAČ KK BORAC, Pre svega hteo bih da čestitam ekipi Dinamika na fer i korektnoj igri. Ispoštovali smo dogovore iz svlačionice i ušli jako u utakmicu. Protivnici su pružali jak otpor i celu utakmicu se menjalo vodstvo na kraju smo mi uspeli da smirimo utakmicu i dođemo do pobede.

 

More in Aktuelno