Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Mega Bemax, 65:88

RODA JLS, Partizan NIS – Mega Bemax, 65:88

Ekipa Mege zasluženo je pobedila vršnjake Partizana, pretežno igrom u drugom poluvremenu. U prvom poluvremenu vođena je ravnopravna igra, što pokazuje i rezultat poluvremena kao i prikazana igra. U drugom poluvremenu tj. u trećoj četvrtini igrači Mege su odigrali brže, čvršće i sa više energije i utakmica je praktično bila završena. U četvrtom periodu Partizan je ublažio ubednjiv poraz i najavio bolje igre u narednim kolima.
Stevanović Goran, Dva sasvim različita poluvremena u kojem je prvo bilo ravnopravno, do potpune nadmoći Mege u drugom. Moraćemo dobro da analiziramo ovaj pad u drugom poluvremenu i već u sledećim utakmicama prikašemo mnogo i dođemo do pobede.Čestitke ekipi Mege na pobedi.
Lazar Stefanović, Iz ravnopravne igre i poravnatog rezultata ušli smo u probleme u drugom poluvremenu i dozvolili ekipi Mege da nas nadigra i zabeleži ubedljivu pobedu. Ovakve igre ne smeju da nam se ponove i da u nastavku prvenstva odigramo mnogo bolje. čestitke ekipi Mege na pobedi.
Dragoljub Avramović, Čestitam ekipi Partizana na fer igri i želim im puno sreće u nastavku sezone. Čestitam i našim dečacima na radu i posvećenosti uz koju je i došao današnji rnjzultat
Nikola Đurišić, Čestitam igračima Partizana na fer igri. Mi smo danas bili bolji tim i zasluženo smo pobedili. Nastavićemo da treniramo jako kao i do sada i u nastavku bićemo još bolji.

More in Aktuelno