2.MLS

2MLS, BKK Radnički – Pirot, 64:76

2MLS, BKK Radnički – Pirot, 64:76

Prva četvrtina protekla je u egalu, u drugoj četvrtini Pirot serijom šuteva za tri poena dolazi do dvocifrene prednosti koju drži do kraja poluvremena. Ekipa Radničkog u drugom poluvremenu igra sa više energije nekoliko puta je domaća ekipa prilazila na manje od 5 poena razlike u drugom poluvremenu ali su se gosti svaki put ponovo odlepljivali i na kraju slavili.
Goran Vučković, Sve čestitke ekipi Pirota na zasluženoj pobedi danas. Mi danac pre svega defanzivno a posle i u svim ostalim segmentima igre nismo bili ni blizu nivoa na kom želimo da budemo. Ne preostaje nam ništa drugo sem da odradimo analizu ove utakmice, izvučemo pouke i potrudimo se da što pre dođemo do željenog nivoa igre.
Luka Pešić, Želeo bih da čestitam Pirotu na jednoj stvarno izuzetnoj utakmici. Mi nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice i nadam se da ćemo izvući lekciju iz ove utakmice i idemo dalje.
Marko Spasić, Ja bih najpre da čestitam ekipi Radničkog na fer i korektnoj igri i poželim im puno sreće u nastavku prvenstva i da ispune svoje ciljeve. Mi smo se dogovorili u svlačionici da odigramo dobru defanzivnu tranziciju, da igramo na manji broj poena, to smo ispunili. Napad, kao što svi znaju, nama nije problem, dosta koševa možemo da damo iz pika, kod njih to malo nije štimalo. Međutim, ovo je samo jedna utakmica, i idemo dalje, i ekipa Radničkog i naša ekipa imaju još dosta da igraju do kraja prvenstva.
Dušan Filipović, Ovo je bila jedna teška utakmica, znali smo da Radnički ima jednu veoma dobru ekipu, znali smo da će biti teško, ali na kraju smo mi pobedili. Vodili smo tokom cele utakmice, mislim da je naša odbrana presudila. Sve čestitke domaćoj ekipi i sve najbolje u nastavku takmičenja.

More in 2.MLS