Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Dynamic VIP PAY, 88:81

RODA JLS, Partizan NIS – Dynamic VIP PAY, 88:81

Obe ekipe od prvog sekunda krenule su sa čvrstom odbranom i efikasnim napadom i odličnom igrom. Ekipe su se korektno nadmetale i ostvarivale rezultatsku razliku do deset poena, Dinamik u drugoj četvrtini, a Partizan u trećoj ali su se ekipe brzo vraćale u rezultatsku ravnotežu i ulagale maksimalni napor kako bi ostvarili bar minimalnu prednost. Prednost koju je Partizan ostvario u trećoj četvrtini zadržao je do kraja jer je sa većom smirenošću i boljom igrom to i ostvario. Pohvale za obe ekipe na prikazanom kvalitetu košarke.
Milivoje Lazić, Čestitam obema ekipama na prikazanoj igri, zdravoj, muškoj košarci koju su prikazali. Za nijansu smo bolje igrali i u ključnim trenutcima bili koncetrisaniji i efikasniji, što je i donelo pobedu.
Nikola Radovanović, Drago mi je što sam MVP utakmice ali mi još draža pobeda mog tima, gde je svako dao svoj maksimum i doprineo pobedi. Čestitke protivniku na fer igri a mojoj ekipi na pobedi.
Saša Nikitović, Dobro smo otvorili utakmicu što je rezultiralo pozitivnim rezultatom dok smo u drugom poluvremenu malo pali a oni su napravili prednost i držali sve do kraja. Čestitke protivniku na pobedi.
Vojin Medarević, Dobra utakmica i za nas i Partizan, do kraja neizvesna, puna duela, kontakta i talenta na obe srane kao i gostoprimstvom Partizana i našom igrom. Idemo dalje.

[envira-gallery id="20123"]

More in Aktuelno