Aktuelno

RODA JLS, Mladost Veternik Odeon Basket – Mladost, 78:89

RODA JLS, Mladost Veternik Odeon Basket – Mladost, 78:89

U prvoj četvrtini domaćin je krenuo mnogo bolje, sa jačom odbranom i sa dosta koševa iz reketa.. U drugoj četvrtini rezerve domaćina nisu bile na nivou zadatka i to je gost odlično iskoristio da serijom 0-14 potpuno okrene utakmicu, što se posle ispostavilo i presudno. Gosti su uspeli da održe to vođstvo do kraja utakmice i pobedili na kraju.. Utakmicu je pratilo oko 200 gledalaca u maloj hali Spensa i imali su šta da vide, kvalitetnu košarku ovih mladih momaka!!
BRANISLAV GREGORIĆ, Prvo, čestitao bi gostima na pobedi, a naravno i na fer i korektnoj utakmici. Mi večeras nismo odigrali fokusirano i ništa od zadataka se nije konkretno ispunilo. Gost je to iskoristio i zasluženo slavio. Želim im sreće u daljem takmičenju, a mi idemo dalje, još napornije da radimo, i već se okrećemo sledećem kolu sa Crvenom Zvezdom u Beogradu.
NIKOLA ĆIRČIĆ, Mislim da nismo baš do kraja ispoštovali sve dogovore iz svlačionice, a jedan od tih je i bio da se igra 40 minuta.. Čestitao bih ekipi iz Čačka na zasluženoj pobedi, a mi ćemo posle gledanja videa znati šta nam je dalje raditi jer kući ne smemo da gubimo ovakve utakmice.
MIHAILO SUŠIĆ, Veoma značajna pobeda za nas. Veoma smo loše otvorili utakmicu odbrambeno.U drugoj četvrtini smo došli do neke svoje igre i mođda je baš taj period i odlučio utakmicu. Mislim da smo bili borbeniji od domaćina i na kraju je ta želja i odlučila pobednika, Čestitam svim akterima na sportskom ponašanju.
MATIJA DRAGIĆEVIĆ, Loše smo ušli u utakmicu, pojačali smo odbranu u drugoj četvrtini i poveli na poluvremenu. Borili smo se do kraja i zasluženo pobedili.

More in Aktuelno