Aktuelno

RODA JLS, Mega MIS – Borac Mozzart, 97:71

RODA JLS, Mega MIS – Borac Mozzart, 97:71

Veoma ujednačena utakmica od samog starta. Domaći su se mučili sa šutom za tri, dok su gosti to koristili i sjajnim rešenjima u napadu vodili većinski deo prvog poluvremena. Ekipa Mega MIS je na odmor otišla sa pola koša prednosti usled nekoliko grešaka gostiju iz Čačka u završnici prvog poluvremena. Drugo poluvreme je bila potpuno drugačija slika u odnosnu na prvo. Domaći su furiozno otvorili treću deonicu serijom od 13-2 i tako stvorili prednost od 14 poena pred ulazak u poslednju četvrtinu. Ekipa Borca se vidno mučila defanzivno u nastavku, primivši 57 poena u drugom delu igre. Konačan rezultat je glasio 97:71, a utakmicu je obeležio Abdramane Siby. Ovog puta je to bila partija za pamćenje jer je Malijac upisao tripl-dabl sa 18poena, 13 skokova i čak 11 blokadi.
Dragoljub Avramović, Nisam bio zadovoljan pristupom mojih momaka u prvom poluvremenu. Smatram da smo ofanzivno bili dekocentrisani i nismo imali rešenje na zonu gostiju. Na poluvremenu smo promenili plan igre i to se isplatilo. Pohvalio bih moje igrače na odgovoru u drugom poluvremenu, kao i ekipu Borca na odličnoj igri.
Abdramane Siby, Čestitao bih Borcu na fer i korektnoj igri, kao i mojim saigračima na timskoj partiji. Iskren da budem nisam bio ni svestan da imam 11 blokadi, nekako su došle prirodno same od sebe. Meni individualna statistika nikad nije bila bitna, dokle god ekipa pobedjuje , ja ću biti srećan.
Miloš Pejanović, Pre svega bih čestitao domaćoj ekipi na još jednoj pobedi. Moji igrači su pružili odličan otpor u prvom poluvremenu. Ipak, utakmica traje 40 minuta i kada igrate sa ekipom kao što je Mega morate biti fokusirani od prvog do poslednjeg minuta. Nemamo vremena da žalimo, već se okrećemo narednoj utakmici.
Petar Radović, Čestitao bih Megi na zasluženoj pobedi. Smatram da smo dobro igrali u prvom poluvremenu, ali to nije bilo dovoljno. Mnogo smo grešili defanzivno u nastavku igre i to je domaća ekipa znala da iskoristi.

More in Aktuelno