Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Užice, 84:64

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Užice, 84:64

BOŽIDAR BABOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY: Čestitam mojim momcima na pobedi ali to je sve na čemu mogu da im čestitam. Nisam zadovoljan njihovim pristupom i odnosom prema utakmici i prema protivniku i to je nešto na čemu ćemo morati da radimo. Ekipi Užica želim sve najbolje u nastavku prvenstva i da zabeleže što više pobeda.
OGNJEN GUJIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY: Veoma bitna utakmica za nas da se vratimo na pobednički niz posle poraza od Mege. Malo smo lošije otvorili protivnik se držao ali smo u trećoj četvrtini napravili razliku i to održavali do kraja meča. Želeo bih da čestitam mojim saigračima i protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri i želim im sreću u nastavku takmičenja.
DUŠAN JANKOVIĆ TRENER OKK UŽICE: Čestitam ekipi Dinamika na zasluženoj pobedi. Mi smo imali neki plan za ovu utakmicu međutim oni su fizički dobro odgovorili, od samog starta uveli utakmicu u njihov ritam i na kraju zasluženo pobedili. Čestitke i puno sreće na završnom turniru.
NIKOLA AĆIMOVIĆ IGRAČ OKK UŽICE: Utakmica je bila jako teška protivnički tim je igrao bolje od nas imali su visinsku prednost koju su i iskoristili. Trudili smo se da koliko toliko ublažimo poraz i na kraju smo izgubili.

More in Aktuelno