Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Mega MIS, 87:94

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Mega MIS, 87:94

BOŽIDAR BABOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitam ekipi Mege na zasluženoj pobedi i mojim momcima na velikoj borbi. Mislim da je publika mogla da uživa u košarci i nadam se da će biti još ovako lepih utakmica.
LUKA IVANOVIĆ KK DYNAMIC VIP PAY, Želeo bih pre svega da čestitam ekipi Mege na sjajnoj fer i korektnoj igri i mojoj ekipi na borbenosti. Stigli smo ekipu Mege i na poluvremenu vodili. Okrećemo se sledećem protivniku vredno treniramo i nadamo se pobedama.
PETAR RADONJIĆ TRENER KK MEGA MIS, Čestitao bih mojim igračima na pobedi. Ušli smo dobro u utakmicu. Imali smo mali pad koncetracije u drugoj četvrtini ali nas to nije poremetilo u nastavku utakmice.
PAVLE BAČKO IGRAČ KK MEGA MIS, Jaka utakmica, puno energije sa obe strane. Nismo odustali do samog kraja i ta naša borbenost se na kraju isplatila. Utakmica je za gledanje bila prelepa i publika je stvarno mogla da uživa jer je bilo dosta lepih poteza sa obe strane i opravdala je epitet derbija kola. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri a mojim momcima na pobedi.

More in Aktuelno