2.MLS

2.MLS, Morava – Kolubara Lazarevac 2003, 83:94

2.MLS, Morava – Kolubara Lazarevac 2003, 83:94

Ekipa iz Lazarevca je otvorila utakmicu sjajno, I napravila prednost na poluvremenu. Ekipa Morave je u drugom zbila redove I dobrom igrom uspela da vrati priključak, ali je ipak razlika iz prvog poluvremena bila prevelika.
Dragan Kostić, Gosti su dobro otvorili utakmicu I razbili nas u prvom poluvremenu. Igrači su odigrali sjajno drugo poluvreme, pogodili smo suteve spolja, ali nismo uspeli da vratimo utakmicu u egal. Čestitke igračima Lazarevca.
Veskovic Alen, Dali smo sve od sebe, uspeli smo da u drugom poluvremenu dobijemo , ali smo ipak prepustili mnogo koseva u prvom poluvremenu.
Živanović Novica, Izasli smo koncentrisani na teren, odigrali po dogovoru, pobeda je dosla kao rezultat toga. Prvo poluvreme je pripalo nama, u drugom su se domaćini vratili. Imali smo loš šut za tri poena, to moramo da ispravimo na sledećim utakmicama.
Jevtić D., Odigrali smo dobru utakmicu, nametnuli nas ritam od pocetka i zasluzeno pobedili. Malo smo se opustili u drugom poluvremenu, da smo dopustili igračima Morave da dodju u situaciju da sustignu rezultat.

More in 2.MLS