Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Mega Bemax, 71:81

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Mega Bemax, 71:81

DUŠAN PETROVIĆ TRENER KK DYNAMIC, Ovo je prva utakmica u kojoj smo mi nastupili u ovakvom sastavu, samim tim imali smo dva različita poluvremena, prvo poluvreme gde nije bilo nikakve kontrole igre sa naše strane pre svega ofanzivne nismo bili tačni u izvođenju naših kretnji samim tim nismo dolazili u situaciju da lako postignemo koš otud samo 18 poena u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu smo to malo popravili bili smo precizniji i tačni u postavljanju blokada u izlascima i lakše dolazili do koševa. Celu utakmicu smo imali preveliku energiju samo što u prvom poluvremenu nismo uspeli da je preusmerimo na prave stvari i zato je protivnik zasluženo pobedio.
ĐORĐE ĐORĐEVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC, Hteo bih pre svega da čestitam ekipi Mege na dobroj utakmici bili su čvršći od nas držali su koncetraciju dok je naša koncetracija u prvom poluvremenu pala. Posle odmora vratili smo se u igru ali to nije bilo dovoljno protiv ovako uigrane ekipe.
DRAGOLJUB AVRAMOVIĆ TRENER KK MEGA BEMAX, Čestitam ekipi Dynamica na fer i korektnoj igri, mojim momcima takođe odigrali su fantastičnu utakmicu obzirom da smo pre dva dana odigrali isto jaku utakmicu. Sve najbolje u daljem takmičenju Dynamicu a nama da budemo još bolji.
MIHAILO MUSIKIĆ IGRAČ KK MEGA BEMAX, Ovo nam je druga utakmica u 48 sati i mnogo je teško stvarno smo umorni ali uspeli smo da na kraju smognemo snage da pobedimo. Sa ovom pobedom idemo na prvo mesto i mnogo smo srećni zbog toga.

More in Aktuelno