Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Joker, 93:80

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Joker, 93:80

BOŽIDAR BABOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitam ekipi Jokera na odličnoj borbi iako nisu bili u kompletnom sastavu. Vredan i naporan rad nas je doveo do toga da napredujemo u kontinuitetu i nastavljamo i dalje tako da treniramo i nadamo se još boljim rezultatima.
KOSTA TRIFUNOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri borili su se do samog kraja ali mi smo spremni ušli u ovu utakmicu jer smo dobro analizirali njihovu igru i na kraju pobedili.
BLAGOJA IVIĆ TRENER KK JOKER, Dinamik je stvarno u usponu forme, prethodne dve utakmice su odigrali fantastično, protiv Spartaka ovde i protiv Vojvodine u Novom Sadu, a mi sa druge strane imamo velikih problema sa povredama 4 spoljna igrača su nam povređena tako da nismo imali nikakvu rotaciju spoljnih igrača ali bez obzira na sve Dinamik je od samog starta imao neku prednost mi smo tu nešto i stizali bili na 3 ili 4 poena razlike u nekoj priči ali naravno zbog nedostatka igrača u rosteru ne možemo da održimo taj visoki ritam. Svaka čast Dinamiku potpuno zaslužena pobeda mi idemo dalje okrećemo se sledećoj utakmici.
MATIJA KUSTUDIĆ IGRAČ KK JOKER, Dobra utakmica, borili smo se do kraja ali je domaćin bio bolji u odlučnim trenucima.

 

More in Aktuelno