Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Crvene zvezda mts, 84:50

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Crvene zvezda mts, 84:50

SAŠA NIKITOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY: Dobra utakmica za nas, sa velikom energijom. To se odrazilo u velikoj razlici naročito u skoku tako da su svi pojedinačno odigrali korektno sa podeljenom minutažom i učincima i timska igra je sigurno bila dobra čim imamo i razvrstane učinke poene i skokove. Idemo dalje …
CIANI SAŠA IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY: Čestitam na borbi Crvene zvezde dobro smo igrali dobili smo ih na našu agresivnost, dobro smo kontrolisali skok i u napadu i u odbrani. Igrali smo organizovano u napadu i to je donelo rezultat.
MILOŠ OBRENOVIĆ KK CRVENA ZVEZDA MTS: Čestitam ekipi Dinamika na zasluženoj pobedi, danas su bili dominantni u svim košarkaškim elementima, prevashodno u energiji i agresivnosti, i to se odrazilo na rezultat. Na nama je da napravimo duboku analizu koji su razlozi ovoga a ekipi Dinamika želim od sveg srca sve najbolje u daljem prvenstvu.
LUKA VUDRAGOVIĆ KK CRVENA ZVEZDA MTS: Želim da čestitam ekipi Dinamika na zasluženoj pobedi. Nismo ispoštovali dogovore iz svlačionice i sve što nam je trener rekao imali smo loš pristup i nadamo se boljem ishodu u sledećoj utakmici.

More in Aktuelno