Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Borac, 85:73

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Borac, 85:73

DUŠAN PETROVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY: Mi smo znali da će ovo da bude jedna od najtežih utakmica lige koja odlučuje to neko 4 ili 5 mesto na kraju regularnog dela sezone kojem težimo. Otvorili smo utakmicu dosta loše nismo branili njihove šuteve za tri poena iz pika. U drugom poluvremenu smo pojačali odbranu i zatvorili neke lake šuteve i lake prodore i doveli utakmicu u našu korist.
NIKOLA RADOVANOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY: Prvo poluvreme smo počeli nonšalantno, posle toga smo malo suzbili redove krenuli da igramo jaču odbranu, sve u svemu jedna odlična utakmica za gledanje.
VLADIMIR ZLATANOVIĆ TRENER KK BORAC: Mislim da je danas bila jedna sasvim dobra utakmica, mi smo bolje ušli u utakmicu pogodili neke otvorene šuteve dobro se branili i napravili neku prednost na poluvremenu od 5 poena. Međutim slobodna bacanja su nam danas slabo išla mislim da smo promašili 21 slobodno bacanje tako da na egal rezultatu teško je dobiti bilo koju ekipu a kamoli Dynamic koja ima u svojim redovima sigurno 7 ili 8 reprezentativaca. Po nekoj tabeli mislim da ćemo se ponovo sresti u ¼ finalu pa eto videćemo šta će biti tad. Mi ćemo dati sve od sebe da eventualno tu treću utakmicu mi pobedimo.
STEVAN KARAPANDŽIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY: Čestitao bih igračima Dynamica na jednoj perfektnoj spremljenoj utakmici što se tiče napada jer imali smo puno problema na low post igri gde su oni realizovali svaki put kako su zamislili. Držali smo rezultat prvo poluvreme i otišli na pauzu sa 5 poena razlike. Naravno na gostujućem terenu mora da se drži kontinuitet koji mi nismo mogli uspostavimo.

More in Aktuelno