Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – BKK Radnički, 77:65

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – BKK Radnički, 77:65

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Drago mi je da smo odgovorili na ovakvu agresivnost protivnika. Imali smo jedan peh i povredu našeg kapitena na ovoj utakmici Romića i sigurno da brinemo zbog toga ali i ekipa je pokazala da je pravi tim i igrala za svog kapitena.
RASTKO OBRADOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitam ekipi radničkog na odličnoj borbi bila je odlična utakmica, čestitam mom timu na pobedi bila je odlična utakmica
LAZAR STOJKOVIĆ IGRAČ BKK RADNIČKI, Loše smo započeli sa lošom energijom protivnik je napravio razliku u prvom poluvremenu, u drugom ja sam napravio brzih 5 faulova pred kraj smo digli agresivnost i energiju ali bez uspeha.
NIKOLA NIKOLIĆ TRENER BKK RADNIČKI, Došli smo dekoncentrisani na ovu utakmicu nedostojno za bilo koju ligu a ne za ovu koja je vrlo jaka i kvalitetna i koja ne prašta ni jedan sekund bez fokusa tako da zasluženo smo izgubili. Definitivno moramo da se fokusiramo na naredni meč da budemo mnogo agresivniji u odbrani da tu tražimo našu šansu za bilo koji pozitivan rezultat jer kad god se pristupi utakmici kao danas a to je bez agresivnosti apsolutno u nastavku pada svaka ideja ni napad ni šut ne funkcionišu i ovaj ishod je apsolutno realan ovih 12 razlike. Slobodna bacanja smo jako slabo šutirali svega 50% što ne može da bude prisutno ni kod jedne ekipe ako misli da napravi pozitivan rezultat.

More in Aktuelno