2.MLS

2.MLS, Beko – Hercegovac, 79:87

2.MLS, Beko – Hercegovac, 79:87

Posle prvog poluvremena koje je rezultatski pripalo domaćinima ekipa gostiju je serijom od 8:0 napravila preokret, sustigla razliku i u 25. minutu vođstvo prevela na svoju stranu. Drugom serijom od 10:0 gosti su sa 51:50 stigli do 51:60 i prednosti koja se ispostavila nedostižnom. Do poslednjih minuta ekipa Beka pokušavala je da ne dozvoli prvi poraz na domaćem terenu, spustila se u poslednjem minutu na -4 ali pored sportista celom utakmicom vladale su i neke druge sile. Zanimljiva i neizvesna košarkaška predstava, fer igra sa obe strane, veliki broj pristalica za oba tima.
Za domaći tim dvocifren učinak ostvarili su Balmazović 22, Stanojević 17 i Stefanović 11, a za gostujući tim Brekić i Marić sa po 20 poena i Gaćeša sa 16.
Komnenić A., Jedna jako teška utakmica za nas. Otvorili smo loše i prvu četvrtinu smo igrali po meni na niskom nivou defanzivno. Napadački smo isto imali problem ali smo u drugom poluvremenu pokazali da smo ekipa koja se bori i koja će se boriti do kraja. Ekipi Beka svaka čast, jedna mlada ekipa. Jako teško gostovanje i mislim da će mnoge ekipe ovde da gube bodove. Puno sreće u nastavku takmičenja.
Brekić M., Čestitao bih mojim momcima na pobedi. Tvrda utakmica, u Padinjaku se uvek tvrdo igra. Svu sreću želim protivniku u nastavku, sigurno će se neka od jačih ekipa ovde okliznuti u toku sezone. Mi nastavljamo da grabimo ka našem cilju.

More in 2.MLS