Aktuelno

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Dynamic VIP PAY, 97:77

RODA JLS, Crvena zvezda mts – Dynamic VIP PAY, 97:77

Izjava trenera Dinamika: Čestitam zvezdi na pobedi, nismo uspeli da odgovorimo na njihovu agresivnost u prvoj četvrtini što je i pokazao rezultat posle prve. U nastavku igre su kontrolisali utakmicu iako smo počeli malo bolje da igramo što je i rezultiralo da razlika bude dvocifrena na kraju utakmice.
Izjava igrača Dinamika: Nismo uspeli da nametnemo našu igru i zbog toga ekipa zvezde je zasluženo slavila u ovoj utakmici. Nama ostaje da vredno treniramo i spremimo se što je bolje moguće za sledeću utakmicu.
Izjava trenera Crvene zvezde: Dobra igra, zadovoljan sam pruženim, ovo je model kako treba da igramo cele sezone i ka tome ćemo da težimo. Ekipi Dinamika želim sreću u nastavku sezone, ovaj tim ima dosta potencijala za napredak. Što se nas tiče, sada nas očekuju obaveze u juniorskoj aba ligi, zatim nastavak prvenstva.
Izjava igrača Crvene zvezde: Mojim momcima čestitam na pobedi i dobroj igri, pogodili smo otvorene šuteve, što nam je dosta uticalo na samopouzdanje tokom ostatka utakmice. Ekipi Dinamika čestitam na fer igri i puno sreće u nastavku.

More in Aktuelno